Firmabeskrivelse

I disse koronatider er det mange som ikke kan eller vil forlate hjemmet sitt for å besøke oss. Ta kontakt på telefon 63880086, så kan vi sende deler.

Fetsund Maskin A/S selger og produserer Rådahl grøftemaskiner og har reservedeler for disse. Solgt til Skandinavia, Europa, Amerika, Australia og New Zealand. I nærområdet 50-100 km fra Fetsund selges og repareres også traktorer og landbruksmaskiner. Vi har gode avtaler for Fendt, Deutz-Fahr, Same, Lamborghini, Zetor og Muir Hill. Fetsund er sentralt beliggende nær Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen. Av traktordeler er vi spesielt gode på Fendt etter 1980 og Muir Hill.

Trond og Per Grosås har drevet med traktorsalg og landbruksverksted på Fetsund siden starten på 1980-tallet. Vi bygger fortsatt opp grøftetraktorer med rådahlshjul, med flere nye ferdigstilt i 2014-2016. Det er også muligheter for å få innstallert GPS i traktor for å registrere renner. I 2016 solgte vi første maskinen i verden med automatisk styring som kunne gå i bare 400 m/t ca. og oppover. Bilder i bildegalleriet.

Er du på jakt etter traktor? Ta kontakt, så finner vi en ny eller pent brukt traktor til deg! Kanskje har vi akkurat den traktoren du ser etter. Ring gjerne, eller send en e-post. Kontaktinformasjon.

Hos Fetsund Maskin får du splitter nye Deutz-Fahr, Lamborghinier, Samer og Zetorer. Nye traktorer.

per@fetsund-maskin.no

© Fetsund Maskin A/S